Vår, vår, älskade vååår!

Här kommer först lite bilder från när vi är på Nääs och solar, leker och promenerar, kastar lite boll och kampar och sånt där! :)



ALDRIG någonsin har jag sett henne böja sig så där. Vilken jycke! :P




Lite lugn och ro emellan allt. Med lite fint väder så är det underbart..




Min stiliga vovve! Om ni bara visste så mycket komplimanger hon får! :)




Filosofen själv, haha! :) Hon var säkert putt för hon inte fick bada..




Men som sagt, sen när började den jycken lyssna på vad jag säger?! ;)




Å R E T S  F Ö R S T A  D O P P ! ! ! Säkert iskallt men skoj hade hon!





Så.. det var alla bilder för idag! Eller åtminstone för nu. :) Minna har iaf precis påbörjat sitt andra löp nu och det märks för hon ligger halvt-död-halvt-levande i soffan här bredvid. Normalt brukar vi ha vart ute en bra stund nu och stanna ute lite till innan vi går hem och sover båda två. För jag har ju skaffat mig ett jobb nu som passar mig p e r f e k t , nämligen ett natt-jobb där jag jobbar från 23.45 - 06.15 på heltid så jag får pengar som om jag jobbade heltid men kan ändå spendera lika mycket timmar på Minna som jag jobbar! Lönen är ju inte helt fel att ha heller, den där Minna Mooch hon bara kostar medans jobbet åtminstone drar in lite pengar haha.

Så nu ska vi spara, spara, spara, träna, träna, träna, och sen flytta, flytta, flytta! Allt medans jag jobbar på natten, och pluggar på distans, och uppfostrar min odåga till jycke så vi inte blir utkastade när vi väl flyttat HAHA! :D We've got it all figured out! ;)

Nu ska försöka väcka knäppgöken bredvid mig, detta är ju inte likt henne alls. I och för sig kanske hon hellre vill ligga och jäsa lite i solen på altanen så hon vaknar? Så får vi se om hon piggnat till om en stund, stackarn löper ju ändå.. <3


Hej så länge! Ut i solen med er nu, i alla fall vi som jobbar natt kan ju njuta av den! :D Konstigt nog haha!

Sorry for the break!

Det var så att min lilla mormor gick bort på min födelsedag, den 7 januari, och vi hade fullt upp hela månaden därefter med hennes lägenhet osv och för att inte tala om begravningen.. Sedan tog det mig ytterligare en månad innan jag ens hade lust att skriva om vad jag och Minna gjorde på dagarna, jag ville egentligen bara spara all min energi till henne. För vi båda saknar mormor men vi kan ju inte stanna upp för det, så vi ägnade oss åt varann och så var vi glada istället för att hon slapp bli mer sjuk än det lilla hon redan var och att hon istället får vara med morfar så inte han är ensam längre, och inte mormor heller.

Ville bara säga detta, för jag tycker egentligen det är jätteroligt att skriva om min fina Minna men det blev så väldigt långa och jobbiga dagar helt plötsligt! Men nu har vi kommit igång igen i takt med att våren kikar fram! Ska bara publicera detta inlägget nu så kommer det en massa bilder, både från Nääs och från när vi träffade Pernilla och Sandra med Sippi och Nixon! Picture's coming up!

RSS 2.0