"Hon och jag" fick ny betydelse

...när Elisabeth frågade mig: "Tycker hon om människor"? 

Till en början blev jag ställd för jag förstod inte riktigt, klart hon tycker om alla människor och vill hälsa och pussas osv. Men i den situationen då Elisabeth ställde frågan fick mig att snabbt klura ut att detta var något helt annat hon menade. För när Elisabeth ropade på henne och kallade och lockade med godis osv så kom hon inte, och då menar jag verkligen INTE, det var nästan pinsamt först för jag trodde det gällde inkallning typ. Men hon kom aldrig ens i närheten, hon rättare sagt bara tittade på henne och sen på mig, och sen fortsatte hon leka för sig själv och lukta runt.

Så nu vill Elisabeth att vi tar itu med detta på riktigt, men det känns skönt att ha fått det konstaterat nu i alla fall. Hon är lite speciell! På både gott och ont! ;) Så dra mig baklänges, nu ska vi få lite ordning innan kennellägret och ha ett helt nytt schema att utgå ifrån när vi tränar. Bilder kommer snart! :P


Minna 1 år <3



Idag fyller min fina Minna ett helt år!!!
:D

Har precis suttit och kollat igenom några valpbilder där hennes vita baktassar skilde sig klart och tydligt från resten av kullsyskonen haha. Hon såg inte klok ut egentligen, ååh min lilla luffs. Min lilla turbo-vovve..  Vad vore livet utan dig? Jag lovar att hänge mig TOTALT åt bara dig det kommande året och att jobba på vår kontakt och relation. Du är mitt allt.. Så vad vore allt annat om jag inte hade dig?
J a g   ä l s k a r   d i g !





   



Du gick från liten till stor. Du gick från studentpresent till m i t t   a l l t .




Sedan ska det även påpekas att vår fina PERNILLA faktiskt också fyller år idag!!! STORT GRATTIS GUMMAN!!!
Nu måste jag gå och ta hand om mitt älskade odjur, hon står och skäller på en stackars ekorre haha! :D



RSS 2.0