14 Okt -09

Ååh va skönt det är att gå på morgonpromenaden nu för tiden! Kalla vindar som man kan lukta på och marken knastrar roligt av små konstiga saker, det kallas tydligen för "frost" förklarade matte. Och idag mötte vi en ägare som inte bara hade en chihuahua, utan TRE stycken! Och alla tre hinner skälla på mig innan jag ens hinner reagera, men då säger matte att vi bara ska fortsätta gå. Så typiskt när jag verkligen ska visa vad mycket högre och värre jag kan skälla.. Inga små pluttar ska komma och säga till mig vad jag ska göra...! Suck suck.

Men sen 20 sek efteråt kom det någon brun sak bakom mig som matte inte såg förrän hon undrade varför jag inte ville tralla vidare på promenaden. Det var inte likt mig tänkte hon såklart, men hunden följde ju efter oss! Återigen sa matte att ingenting händer, ingen fara osv och ville fortsätta gå, men jag litade inte på henne.. Dom följde ju fortfarande efter, de tog samma väg! Sammanträffande, skulle inte tro det!? Men sen började matte och dom prata så då ville hon att jag skulle sitta lugnt och fint utan att kolla in vilken brun typ som stod framför oss, icke sa nicke.. Jag började skälla och blev osäker men efter liten stund hände fortfarande inget, den bruna typen bara tittade på mig, så då lade jag mig ner på frosten och då fick jag en gotta av matte! Vilken bonus, hallå eller! Kanske borde testa det oftare?

Sen efter några minuter fick jag äntligen kolla in typen mittemot, det var en 3 årig tik och hon var faktiskt helt ok. Först var hon ganska avvaktande och tråkig så jag slickade henne mest i mungiporna och sånt och sen började jag skutta runt och då släppte matte lös mig, jippi! Sen fick vi busa massa i några minuter, oj oj oj vad roligt vi båda hade! Vilket trevligt slut på den goda kalla morgonpromenaden! :) Och matte blev också glad för hon tyckte tydligen det var trevligt att prata med mannen som hade den bruna typen, han var förstående och uppmuntrande och tyckte vi jobbade på bra. Och jag fick beröm för att jag hälsade och lekte så fint, dvs när jag slutat skälla.. :P

Matte tog lite foton på mig idag på den andra promenaden vi tog senare. Tänkte skryta lite här och visa vilken fin vovve jag är och hur bra jag är på att "strike a pose" ;)

                 
   Vad sa du, sa du?!         Pose? Med granen bredvid?      Jajaa.. Fota snabbt då!        Kan vi busa nu?!    

    
     Åå, inte nu igen..!         Är man duktig får man lukta! :)



 



Kommentarer
Postat av: Philip Cergic

OJ vilken fin liten dam du har skaffat dig Caroline! Det ær vældigt lite som ær søtare æn en sådan liten goding! :)



Minna gør sig bra på bild, hon!

2009-10-22 @ 00:37:31
Postat av: Jonna

Är det mamma du menar lr? hon har ju faktiskt ett namn:P:P

2009-10-22 @ 13:04:50
Postat av: Caroline

Haha visst är hon! Men vilket svar Jonna gav dig då hehe :P Minna är riktigt söt faktiskt, tänk er då när hon var bäbis... Får skriva ett inlägg med massa bilder vars tema är nostalgi! <3

2009-10-22 @ 20:48:29
URL: http://hedeforsensminna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0